kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Elektronik cihaz temizleme kılavuzu
    Elektronik cihaz temizleme kılavuzuBilgisayar monitörün parmak izi ile doluysa, klavyen kurumuş kola sayesinde...
  • Bilardonun kalabalık versiyonu: Snooker
    Hemen herkes hayatı boyunca en az bir kere, bir bilardo masasının başında bulunmuş ve o ilk bulunuş sırasında...
  • Japonlarda SuÅŸi Geni Tespit Edildi
    Japon mutfağında yosunun önemli bir yeri vardır. Her Japon günde ortalama olarak 14,2g yosun tüketiyor.Fransız...
  • İstanbul’daki Semt Adları Nereden Geliyor
    İstanbuldaki her semtin adı durduk yere konulmamış, hepsinin ayrı bir hikayesi ayrı bir anlamı var. Buyrun...
  • Cikolata: 3000 yıllık lezzet
    Üzümlü, fındıklı, bitterden bir parça koparın, çikolata hadisesine giriyoruz. Bundan sonra arka sıradan...
  • Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Åžubat 1999′da kaybettiÄŸimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...

Misafir Ev Sahibi Saat Ömer
Cleveland
Detroit 79 - 68

CLE
+5.5 DET*
178.5 UST

Orlando Philadelphia 94 - 96

ORL
-1.5 ORL
193.5 UST

Portland Houston
83 - 86

HOU
-5.5 HOU*
184.5 UST

(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır

Ömer Demir

Omer DEMIR

Merhaba Sevgili Dostlar,
Dünkü süprizler playoffların ne kadar çetin olduğunu bir kere daha kanıtladı sanırım hepimize. Bana göre en ilginç karşılaşma Boston Chicago maçıydı. Kendi evinde bulls'a karşı bir türlü üstünlük kuramayan Boston'un deplasmanda 21 sayı fark yapmasıydı.

Cleveland @ Detroit
Bu maçı uzun uzun analiz etmeye gerek yok. Cleveland muhtemelen seriyi 4-0 veya 4-1 gibi bir skorla geçecek. Cle için bu maç psikolojik açıdan oldukça önemli, zira bu maçı kazanırlarsa detroit sahasındaki bir sonraki karşılaşma serinin son maçı olacak, en kötü ihtimalle evlerindeki ilk maçta seriyi noktalama şansları olacak. Ama bu maç kaybedilirse detroitte umutlar yeşerecek ve seriyi 2-2'ye getirme çabaları baş gösterecek. Olaya ters açıdan bakarsanız aynı önem detroit için de söz konusu bu nedenle +5.5 detroit bu maç için benim aklıma yatan yegane seçenek. ilk yarı -2.5 detroit te bir diger seçenek. Alt üst biraz riskli bu maç için...

Orlando @ Philadelphia
Sahasındaki ilk maçı kaybederek playoff süprizcilerine katılan Orlandonun kaybettiği saha avantajını alması için iyi bir fırsat. Hedonun morali yerinde, bileğindeki problem oynamasına engel teşkil etmiyor. Son maçta biraz savunma birazda courtney'nin çıkışıyla maçı kazanan orlando için bu akşam ipler oldukça gergin desek yalan olmaz.1.5 handikapı orlandodan yana kullanmak bana daha mantıklı geliyor, alt/üst bu maç için de oldukça riskli ama benim tercihim üst olacak

Portland @ Houston
Orlando ile aynı durumda olan Portland malesef ki hem tecrübesiz hemde iyi bir deplasman takımı deği, houston ise artest ve yao oldukça hevesli oynuyorlar. İkinci maçta Roy ve Aldridge'ın yüksek performansları ile galibiyeti kucaklayan portland'ın bu tarzı bu maçta koruması bana biraz zor görünüyor. -5.5 houston ve 184.5 üst bu maç için benim terciihim

Bol Åžans;)

Yorumlar (14)Add Comment
anil32
Clevland üst olur
yazar anil32, 24 Nisan, 2009 15:22:16

Clevland maçı üst olur arkadaşlar..smilies/grin.gifsmilies/grin.gifsmilies/grin.gif
bkirang
...
yazar bkirang, 24 Nisan, 2009 19:23:28

celvland-detroit
2 macıda ızledm cle cok bariz bu ligin üstünde top oynuyo clevend macı rahat alıcak ilk yarı tahminim cle -2.5
bidik26
-----
yazar bidik26, 24 Nisan, 2009 19:37:36

Cle Cavaliers kazanir...Orlando Magic üst olur...Houston kazanir...ben boyle oynadim en azindan herkese bol şans...
henryturner
...
yazar henryturner, 24 Nisan, 2009 19:38:39

yaa bu ömer demir i takdir ediyorum gerçekten yorumlarında çok başarılı. ayrıca atatürkle ilgili söylediği güzel sözler de bnm çok hoşuma gitti. bu geceki tereddütüm detroit maçıdır arkadaşlar. en mantıklı tercih +5.5 detroit gibi gözükse de cleveland harcayabilir de detroit i. yorumlarınızı bekliyorum.
Yavuzz06
Cleveland ve Houston
yazar Yavuzz06, 24 Nisan, 2009 20:16:38

Cleveland bir arkadaşın dediği gibi gerçekten NBA'in en üst seviye basketbolunu oynuyor. Detroit ise çok isteksiz. Detroit bu maçta istekli olursa Cleveland'ı zorlayabilir ama sanmıyorum 2-0'dan sonra böyle birşeyin yaşanacağını. Cleveland handikapla birlikte alır maçı.

Houston ise kendi evinde müthiş maçlar çıkarıyor. Portland deplasman fakiri bir takım. Portland'ın kazanmasını istesem de Houston büyük ihtimalle bu maçı alacak. Handikapla beraber alır Houston.

Dün izleyenler bilir Utah bomboş şutları kaçırdığı bir gecede Lakers'ı 15 sayı geriden gelip yendi. Lakers oyuncularının artık bencilliklerini bırakmaları lazım. Bomboş üçlük atabilecek adamlar dururken zor pozisyonda basket atmaya çalışıyordu dün çoğu. Umarım Phil Jackson ayaklarının yere basmasını sağlar Lakers oyuncularının. Dün bana çok para kaybettirdi Lakers.
feneroma
DİKKAT DİKKAT YILIN KUPONU!!!!
yazar feneroma, 24 Nisan, 2009 20:21:06

SİZE YILIN KUPONUNU VERİYORUM OYNAMAYAN COK SEY KAYBEDER CLEVELAND 92 SAYI ÜSTÜ HOUSTON VE IGO LEWİS KIYASINDA IGO YILIN KUPONU KACIRMAYIN...
melo1907
BU GECE İCİN ve boston hakkında
yazar melo1907, 24 Nisan, 2009 20:58:41

det-cle:bu gece bence det dun utahın yaptıgını yapamayacaktır KRAL'ı deviremezler cle zorlansada kazanır.
phi orl: orlando yatsın kalksın caylak lee ye dua etsin hedo ve lewis phi savunmasında bocalıyorlar ve howarda kolay duduk calınıyor.bence bu gece defanslar konuscak ve phi kazanacak.

hou-por: hou evinde portlandı rahat gecer.

dun gece boston gercekten omer bey gibi benide inanılmaz sasırtttı yani paul pierce acıklamasında 'ilk 2 macın kasetlerini izledim ve zorlama sutlar yerine bos adamları gorerek macı kazandık' bu gercekten o tecrübe de bir oyuncuya yakısmayan sözler.ya sen yıllardır orda basketbol oynuyosun cıktıgın macın hadddi hesabı yok 2 kaset izleyerek mi anladın herseyi.neyse herkese iyi geceler bol kazanclar
kerimakoy
banko kupon :)
yazar kerimakoy, 24 Nisan, 2009 21:06:17

tabikide detroit +5,5 ve üst
tabikide philadelphia 1 ve üst
ve tabide houstan 1 ve üst bu kupon garanrtii...

İyi Geceler
serious_sam
Zor :)
yazar serious_sam, 24 Nisan, 2009 21:36:13

Bugün iddaa da maç çıkarmakta oldukça zorlandım smilies/smiley.gif bugünkü kuponum

DET PISTONS - CLE CAVALIERS : "-5,5 CAVS"
PHI 76ers - ORL MAGIC : "-1.5 ORL"
HOU ROCKETS - POR T BLAZERS : "184,5 Altı"
korshon
...
yazar korshon, 24 Nisan, 2009 21:51:22

CLE ML ve Üst
ORL ve Alt
HOU ve Alt
KabusluTuzak
forza philadelphia
yazar KabusluTuzak, 24 Nisan, 2009 23:40:12

Banko değil. Yüzyılın bankosudur Philadelphia
dolphin61
clevand macıda alt olaxak heralde
yazar dolphin61, 25 Nisan, 2009 00:07:46

ust verdık ama bu tempoyla mucıze olur artık detroıst cok ısteksız yıne
firefox54
...
yazar firefox54, 25 Nisan, 2009 02:55:58

orlando hakketti bu mağlubiyetide,2.5-3 dk. boyunca sayı atamassan son çeyrekte hem biz üstten yatarız,hem bunlar yanilir,inanılır gibi değil son çeyrekte rahattım o kadar 35 sayıya üst oluyodu,atamadılar yasmilies/angry.gif
blackcock
...
yazar blackcock, 25 Nisan, 2009 20:00:54

dün gece iddaadan sogudum resmen. ilk 2 macim (detroit-cleveland / phi.-orlando) tuttuktan sonra son macimi rahat bir sekilde izledim. ancak houston'in son saniyede yedigi 3lüklerle ve 6 yerine 3 sayiyla kazanmasiyla kuponum yatti.
bütün sabah duvarlari yumrukladim. böyle bi sans olamaz ya

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(1 yorum)

NBATV Yayın Akışı