| Misafir | Ev Sahibi | Saat | Ömer Demir |
|
| L.A. Lakers |
Denver | 8:30 PM ET | DEN -3.5 DEN 211.5 UST* |
|
(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır
|
Ömer Demir
Merhaba Dostlar, Bu akşam saha Denver'ın sahası dolayısıyla kuralları koyan da işleten de Denver olacak. Sayı baremi yükseldikçe daha fazla silaha sahip olan Denver'ın daha avantajı olacağını biliyoruz, bu nedenle bu gece tempoyu artırmak isteyen taraf Denver, çekmek isteyen taraf ise Lakers olacak. Lakers'ın önündeki iki deplasman maçından en az birinden galibiyet çıkarması gerek ki kaybettiği saha avantajını alabilsin, Denver ise bu avantajını koruyabilmek için bu gece muhtemelen sezon başından bu yana evindeki en iyi oyununu çıkaracak. Açıkçası dedim ya iki maçtan birini Lakers kazanmalı diye, Lakers'ın kazanacağı maçın bu olmayacağını tahmin ediyorum, çünkü Denver bu maçı alırsa yükte biraz olsun bir rahatlama olacak, bu da Lakers için serinin 4. maçında bir fırsat olarak karşımıza çıkacak. Sözün özü yüksek skorlu, Denver'ın sürüklediği bir maç olmasını bekliyorum. Bol Şans;)
|

yazar evcd7R, 23 Mayıs, 2009 17:11:57
yazar bozdag85, 23 Mayıs, 2009 21:15:55
yazar serjioo10, 23 Mayıs, 2009 21:16:22
yazar Yavuzz06, 23 Mayıs, 2009 23:40:30
Cidden o seviyede oynuyorlar. Nene ve Andersen pota altında çok etkililer. Geçen maç sadece ribaund konusunda çok sorun yaşadılar. Lakers uzunları aldı ofansif ribaundları her hücumda. Bugün ona dikkat ederlerse beklenenden daha kolay bir galibiyet olabilir. Ben bu maçı Denver'in, dördüncü maçı Lakers'ın alacağını düşünüyorum. Turu da Lakers 7. maç sonucunda geçer herhalde. Aslında bir Orlando- Denver finali yakışır. İki takım da hakediyor ama Orlando tarafından umutlu olsam da Denver'ın işi zor gibi. Bol şans herkese..
| < Önceki | Sonraki > |
|---|