kapat
Dünün Özeti

Bu sırada OtaMoka'da

• Elektronik cihaz temizleme kılavuzu
    Elektronik cihaz temizleme kılavuzuBilgisayar monitörün parmak izi ile doluysa, klavyen kurumuş kola sayesinde...
  • Bilardonun kalabalık versiyonu: Snooker
    Hemen herkes hayatı boyunca en az bir kere, bir bilardo masasının başında bulunmuş ve o ilk bulunuş sırasında...
  • Japonlarda SuÅŸi Geni Tespit Edildi
    Japon mutfağında yosunun önemli bir yeri vardır. Her Japon günde ortalama olarak 14,2g yosun tüketiyor.Fransız...
  • İstanbul’daki Semt Adları Nereden Geliyor
    İstanbuldaki her semtin adı durduk yere konulmamış, hepsinin ayrı bir hikayesi ayrı bir anlamı var. Buyrun...
  • Cikolata: 3000 yıllık lezzet
    Üzümlü, fındıklı, bitterden bir parça koparın, çikolata hadisesine giriyoruz. Bundan sonra arka sıradan...
  • Kadinların Düğmeleri Neden Solda?
    Erkeklerin tüm giysilerinde düğmelerin sağda olmasının sebebi, insanların daha çok sağ ellerini...
  • Dunning-Kruger Sendromu
    Bazen Amerika’yı yeniden keşfetmek işe yarar. (Amerigo Vespucci’nin işine yaradı mesela: Kristof Kolomb’un...
  • Romatizma
    Romatizma nedir? Romatizma deyimi ilk kez İsa´dan 400 yıl kadar önce Hipokrat tarafından kullanılmıştır....
  • Peter Jackson
    Tam adı Peter Robert Jackson olan 31 Ekim 1961 doğumlu üç kez Akademi Ödülü kazanmış Yeni Zelandalı film...
  • Barış Manço
    1 Åžubat 1999′da kaybettiÄŸimiz (ki gerçek bir kayıptan bahsediyoruz) Barış Manço soyadını soylarının...

Misafir Ev Sahibi Saat Ömer Caner
Miami Detroit 101 - 96

MIA
+1.5 MIA*
183.5 ALT

-
Houston San Antonio 87 - 85

SAS
+3.5 HOU
177.5 ÜST

-
Oklahoma City Minnesota 97 - 90

MIN
+1.5 MIN*
199.5 ÜST

-
L.A. Clippers Toronto 76 - 100

TOR
-5.5 TOR*
209.5 ALT

-
Cleveland New Jersey 96 - 88

CLE
+6.5 NJN
189.5 ÜST

-
Golden State New Orleans 89 - 99

NOH
+9.5 GSW*
215.5 ÜST*

-
Philadelphia Sacramento 112 - 100

PHI
-5.5 PHI*
207.5 ÜST

-

(*) daha fazla güven duyulan tahminleri belirtmektedir.
(?) Tahminler ilerleyen saatlerde yayınlanacaktır

Ömer Demir

Omer DEMIR

Merhaba Dostlar,
Pazar akşamında erken başlayan maçlar olduğu için elden geldiğince çabuk ve hızlı yorumları aktarmaya çalışacağım.

Miami @ Detroit
Detroit tam toparlarken şimdi de sakatlıklar vanını yakmaya başladı, wallece ve Iverson'un sakatlıkları devam ederken, Clippers maçını kaçıran Hamilton'unda bu gece oynaması beklenmiyor. Miami ise tam kadro deplasmanda yer alacak, 3 maçtır kaybeden miami içim iyi bir fırsat bu, miamiye verilen handikap değerlendirmeye değer

Houston @ San Antonio
Houstonda t-mac ve landry dışında sakat görünmüyor, SAS'da ise ginobilinin sakatlığının ay sonuna kadar süreceği tahmin ediliyor. Güney batı grubunun 1.sini değiştirebilecek olan bu maç oldukça riskli, son 3 maçtır kazana houston kolay kolay pes etmeyecektir diye düşünüyorum, iyi bir boyalı alan mücadelesi izleyeceğimiz kesin. Beklendiği gibi savunmanın ön planda değil hücumun öne çıktığı bir maç seyredebiliriz. Bu tür maçlara genelde bulaşmamak en mantıklısı.

Oklahoma City @ Minnesota
İki takımında play-off şansı kalmamış durumda, iki takımdan da süpriz bir sakatlık haberi gelmedi. Bu gibi iddaasız ortada olan maçlarda ben tercihimi genelde ev sahibinden yana kullanırım, zaten iddaası kamamış bir takım bir de kötü oynayıp üstüne malubiyet alırsa, seyirci sıkıntısı yaşamaya başlayabilir. Minnesota'nın son 3 maçtır kazanamadığını da düşününce minnesota bana sıcak taraf. Skor belirlenen baremi aşabilir

L.A. Clippers @ Toronto
Clippers'ın matematiksel, Toronto'nunsa mantksal olarak playoff şansı kalamdı. Clippers zaten kötü bir deplasman takımı. iki maçtır kaybeden toronto için evinde kazanıp seyircisine iyi bir akşam geçirtme fırsatı var. Çok da önemli bir sakatlığı bulunmayan torontonun evinde rahat kazanmasını bekliyorum.

Cleveland @ New Jersey
Cleveland'da süpriz bir sakatlık haberi yok kulağa çalınan. Nets'ise playoff yarışında avantaj yakalama peşinde, kendi evlerinde olmaları da bu gece için bir +. Açıkçası cleveland muhtemelen maçı kazanır ama handikapı kaldırır mı emin olamıyorum, playoffa kalma yarışındaki bir takım için ev malubiyetleri malesefki telafi edilmiyor.

Golden State @ New Orleans
GSW playoff meselesini rafa kaldırdıktan sonra sanki daha iyi oynamaya başladı :) NOH ise bu sene bekleneni veremeyen ekiplerden (Şampiyonluk adayları arasındaydı ne de olsa) Pejanın bir türlü düzelmeyen sakatlığının yanısıra şimdi de chandler'ın sakatlar arasına katılması NOH'u biraz yıprattı. Yine de Keyifli bir maç olacak gibi, verilen 215.5 sayı bareminin aşılması muhtemel..

Philadelphia @ Sacramento
Gecenin son maçıca sacramentoda oynanıyor. SAcramentoda nocioni'nin durumu netleşmedi henüz bunun dışında iki takımdada yeni gelişen bir sakatlık yok. Playoff şansını çok tan yitiren Sacramento sadece seyircisi için oynuyor artık, Sixers ise hem playoff portasından düşmemek hemde orlando, boston ve cleveland gibi takımlarla eşleşmemeye çalışıyor, bunun yoluda sezonu doğuda 4. veya 5. bitirmesinden geçiyor. Phily'nin kaanması gereken bir deplasman.

Bol Åžans;)

Caner Ceylan

Caner Ceylan

Bir günlük ara :)

Caner Ceylan bugün yorumlarına ara vermiştir.

busyAnket Yükleniyor...

Yorumlar (25)Add Comment
night_boy
...
yazar night_boy, 22 Mart, 2009 08:43:28

bugnku macları verıyorum
miami
sas
oklahama
clpers
clevland
orlens
phıl
serblood1977
...
yazar serblood1977, 22 Mart, 2009 12:03:46

arkadaşlar efes ilk yarı ve Cleveland
ilk yarı oynanır
arda1426
dünde 3 te 3 yaptım lanet olsun :S nerde tskler arda günlük tahminler
yazar arda1426, 22 Mart, 2009 13:22:09

cleveland new jersey cleveland 10 farka kadar alır

spurs houston spurs 5 farka kadar

oklahoma minesota al jeferson sakat prestij macı olucak kevin durant farkıyla oklahoma diyorum

bu 3 mac dısında yazmak isteyenler

miami yi deneyebilir dün ben atlantayı yazamadım ne yazık ki saat 7 de baslamıs bugunde miami macı 1 de unutmayın

detroit sacramento sabah macıydı ve sacramento gibi bi takım demp. da detroitin canına okudu

hamilton ve stuckey mac saati belli olucak ama ben miami diyorum

bugun en üstteki 3 lü banko demiyorum beklicez hp leri sonra bankolar
hp lar acıklanınca degisiklik yapabilirim simdilik maclar boyle
arda1426
MİAMİ DETROİT
yazar arda1426, 22 Mart, 2009 13:50:13

detroit pazar maclarında 2 g 11 m
miami 2 g 6 m

Feb. 4 -- Detroit 93, Miami 90
Feb. 24 -- Miami 103, Detroit 91

detroit de hamilton ve stuckey(az bi sans oynar diyolar)
hamiltonun oynama sansı daha yuksek ama oda mac saati belli olucak

miami cünkü kaybettikleri macta wallace cok iyiydi ve artık yok detroitin 4 sakatı ligin en iyi oyuncularından ve konferanstada miami daha iyi sacramento macı vs. vs.
tercihim miami yonunde

arda1426
SPURS HOUSTON veya NEW JERSEY CLEVELAND
yazar arda1426, 22 Mart, 2009 14:07:15

spurs 88 -85 kazandıgı macta ginobili sakattı gene sakatlandı o yuzden pek bi fark yapıcagını sanmıyorum
houstonda Carl Landry o macta 15 dakikada 2 sayı atan landry sakat yerine orlando dan transfer edilen b cook oynucaktır 3luklerde etkili bi isim umarım bu sakatlık houstona iyi yonde yansımaz

evinde s.a kazanıcaktır hp 5.5 gibi bisey gelicektir ilk yarı oynanır o zmn iste gecen macın ilk yarısı 44-37 bu arada hp ler acıklandı
magic99
nba benden sorulur
yazar magic99, 22 Mart, 2009 14:11:25

beyler dtroit miami 184 üstü, minnesoto 100 altı,sas 177.5 üstü.toronto 107 altı.new jersey 92 üst,new orlens 112 alt.phily76
holden
...
yazar holden, 22 Mart, 2009 14:12:59

Arkadaşlar şahsen detroit-miami maçının,detroitin sakatları dolayısıyla zorlu bir miami galibiyeti ve 183.5 over olacağı fikrindeyim.Herkese bol kazançlar!
arda1426
new jersey cleveland macının hp si yok ?
yazar arda1426, 22 Mart, 2009 14:17:34

bilen varsa yazabilir mi günün bankolarındna cünkü
night_boy
...
yazar night_boy, 22 Mart, 2009 14:34:37

sıze banko verıyorum
mıamı ılk yarı 2
oklahama ılk yarı 2
sas mac sonucu 1
orleans ılk yarı 1
Alcoholoco
new jersey cleveland
yazar Alcoholoco, 22 Mart, 2009 14:46:47

Nj Nets (h) - Cle Cavaliers - 6.5
6,5 hp vermişler ben cleveland alır diyorum.
arda1426
evet ben 10 gibi bisey bekliyodum
yazar arda1426, 22 Mart, 2009 14:50:46

banko kuponum
heat alır mac sonucu
spurs ilk yarı alır
hornets altı 216.5
nets cleveland cleveland alır ilk yarı
ozan89
...
yazar ozan89, 22 Mart, 2009 15:25:23

miami
spurs
76
new orleans
cleveland
gıannı
ah chıcago wah chıcago 15 sayıdan macı werdık son perıodda neden bende anlamıs degılım derdın neydı :)
yazar gıannı, 22 Mart, 2009 15:51:16

Detroit Pistons - Miami Heat : 2(hamıltonda oynasa stuckey dea mac mıamı yonunde cunku macı power forward leri guclu olan alıcak we bıdea mvp hamuru ıle yogrulmus bı guard oda mıamıdea ızleyıp gorucez
2.13
Toronto Raptors - LA Clippers : 2(iki uzun kaman camby baron davıs uclusu deplasmandakı kotu oyunlarına dur dıycekler ben oyumu bole kullancam yatarsamda bundan yatıyım ne dıım cunku guvenılmez bı toronto waer ortada bu macı da dırek guardlar belırler o guard faktorude la den yana bnm secımım bu arklar )
2.60
Sacramento Kings - Philadelphia 76ers : 2(palyoff için sansı olan 76 lar bu macı alırlar fazla yoruma gerek bıle yok )
1.50
Minnesota Timberwolves - Oklahoma City Thunder : 1
2.00
Dörtlü(bu gece mınnesota kazanan takım olcaktır kacmactır yenıldıklerını unutmayın seyırcılerı onunde pazarı ii gecıreceklerdir)
Yavuzz06
Wadeeeeeeeeeeeeeee
yazar Yavuzz06, 22 Mart, 2009 18:47:30

Günün ilk maçı tuttu. Wade olağanüstü oynadı yine. Çok güzel oldu bu.
esrarengiz1984
kuponum....
yazar esrarengiz1984, 22 Mart, 2009 20:25:29

cleveland-nets 190.5 under...

Philadelphia 76ers ML...

golden St.- NOH 215.5 under...

herkese bol ÅŸans...
gıannı
don artık jefferson :(
yazar gıannı, 22 Mart, 2009 20:37:13

yavuz aynen öle ama içimden hep warya bu oklahoma gecıodu deplasmanda alır dedım ama dedım kı snr dan pazar gunu hedef yok ev sahıbı alır dıe karar degıstırdım skorlar bnm cnm ı sıktı şimdi bu 76 larda korkutmaya basladı benı kendını gostermeye calısan nba fırsatı bulmus taksata gıden willy salomon da patlamasın kararsız kaldım bu new jerseyde yeenr gııbıme gelıo karakterlı oyunuyla ama playoff dısına kalmak ıstemıo yapıcam suprız kupon bea gecenın bereketıne ulan clıppers bu kadro ıle yapamadın bu uzunları kullanamıosun yae camby randolph ne dıım baron davıs gecesınde deildi bakıorum 9 sayı atmıs 4 perıod boyunca kımdır cakma little europe bozması toronto yae
gıannı
...
yazar gıannı, 22 Mart, 2009 20:43:21

we bargnanı dea yok off clıpper off bu cumartesı 3 uc turkıye avrupa kuponundna snr cokusue gırdım noluo yae new jersey beyler gecenın suprızı we denenmeye deger
New Jersey Nets - Cleveland Cavaliers : 1(playoff ıstıosan al bunu nets vınce ile brooks ıle haydı koclarım bnm bu mac a yorum yapmıycam beyler
3.15
Sacramento Kings - Philadelphia 76ers : 2 (no comment)
ashine
ACIL CEVAP
yazar ashine, 22 Mart, 2009 21:42:42

Golden state maci ne olur arkadaslar, 215,5 ust olur mu? yada +8,5 Golden State nasil sizce??
gıannı
...
yazar gıannı, 22 Mart, 2009 21:57:52

phıladelphıa 76 macına da bak ona da ust wer bence gecılcek crawford maggetty bıendrıns kadro ıle sayı bulmaları muhtemel
gıannı
...
yazar gıannı, 22 Mart, 2009 21:58:58

phıladephıa macına ılk yarı handıkap weya mac sonu handıkap werebılırısn 76 lehıne golden state macıda ust bence bı aksılık olmazsa
Denzel22
...
yazar Denzel22, 22 Mart, 2009 22:50:02

814 (3,50 - 6,50) NJ NETS - CLE CAVALIERS : : 23.03.2009 00:00
İM
2/2

2,25
815 NO HORNETS - GS WARRIORS (4,50 - 9,50) : : 23.03.2009 01:00
İM
1/2

4,00

Yavuzz06
Gianni
yazar Yavuzz06, 22 Mart, 2009 22:51:04

Bu akşam çok kötüsünsmilies/smiley.gif Philadelphia'ya oynayacağım sen dediğin için korkuyorum şimdi. Genelde iyisin ama bu gece senin gecen değilsmilies/smiley.gif
Denzel22
Golden state..
yazar Denzel22, 23 Mart, 2009 00:58:33

1 sayıyla kaçırdım 10 sayı farkla bitti maç smilies/smiley.gif sağlık olsun smilies/smiley.gif
Yavuzz06
New Orleans
yazar Yavuzz06, 23 Mart, 2009 01:39:28

Ben de 1 sayıyla kazandım gibi görünüyor ama olay öyle değil bana kalırsa. New Orleans maç boyu 20-25 sayı farkta gidiyordu. Son çeyrekte Golden State'i biraz yaklaştırdılar o kadar. Cleveland da aynı şekilde. Şİmdi Philadelphia umarım o kadar yaklaştırmaz. Çok büyük ihtimalle alacak maçı. Bu gece çok güzel oldu. Spurs hariç tüm tahminlerim tuttu.
samsii
...
yazar samsii, 23 Mart, 2009 14:23:33

tebrikler ömer bey bu zor gece de bence yeterli olmuştur tahminleriniz.Başarılarınızın devamı en büyük dileğimiz smilies/cheesy.gif

Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.

busy

Kullanıcı Adı/Şifre hatırlatıcısı Kullanıcı Adı/Şifremi Unuttum?
Kayıt Ol Kayıt Ol

Aktif Kullanıcılar

Wallace
(1 yorum)

NBATV Yayın Akışı