kapat

Houston oklahama maçında mutlak favori houston ancak oklahomadan çok kötü bir performans beklemiyorum, en azından evinde olmanın rahatlığı ile houstonu zorlayacaktır, +8.5 OKC bu maç için tercihim
Gecenin diğer iki maçı ise sıkıntılı ve her sonuca gebe maçlar
Phx utah maçında eksik oyuncuları bi sıralayıp kendimize gelelim :)
Phx de barbosa kişisel nedenlerden mat barnes ise houston maçındaki davranışları dolayısıyla aldığı cezadan dolayı yok
Utahta ise Krilenko'nun parmağındaki satatlık nedeniyle oynaması şüpheli, Deron Williams'ın bileğindeki problem nedeniyle oynaması şüpheli, Okur ise babasının rahatsızlığı nedeniyle Türkiye'de olduğu için bu akşam oynayamıyor. Hal böyleyken bench'i güçlü olan takımın bu akşam için daha fazla şansı var, phx de nash amare ve shaq sahadayken benchin desteği ile biraz daha baskın görünse de Utaha saha avantajı, korver gibi bir dış silahı ve boozer gibi bir skoreri ile daha fazla şans veriyorum, savunmanın biraz daha geri planda kalmasını beklediğim maç için over da bir diğer alternatif
Clippers deplasmanına çıkacak olan bahtsız bedevi spurs içinse bu sezon tam bir kabusla başladı, önce ginobili sonra parker'ın sakatlığı sahada tek başına savaşan bir Duncan meydana getirdi. Bana göre gecenin en tehlikeli maçı.. sadece hislerimle hareket edip bir tahminde bulunacağım ama yazı tura'nın bile daha mantıklı bir tercih olduğunu söyleyebilirim
Bol Åžans;)
| Misafir | Ev Sahibi | Sonuç | Tahmin | Başarı |
| Houston | Oklahoma City | 100 - 89 |
HOU |
OK X |
| Phoenix | Utah | 97 - 109 |
UTH |
OK OK |
| San Antonio | L.A. Clippers | 86 - 83 |
LAC Under 176.5 |
X OK |
Anket Yükleniyor...Yorumlar (10)

...
yazar drlevent, 17 Kasım, 2008 18:37:19
yazar drlevent, 17 Kasım, 2008 18:37:19
OKC-HOU:
K. DURANT SEZON AÇILIŞINDA HOUSTONDAKİ MAÇTA 26 SAYI İLE OYNAMIŞ... KENDİ EVİNDE LİGİN DİĞER SAVUNMA TAKIMLARI ATLANTA YA 20 SAYI.. BOSTONA 17 SAYI YAPMIŞ.. HOU. MAÇINDA SAYILARIN 16 SI İLK YARIDA GELMİŞ VE 3 ÇEYREKTE POTAYI ÖYLESİNE DÖVDÜKÜ EVLERE ŞENLİK.. BEN İSTATİSTİKLERE İNANIRIM.. KENDİ EVİNDE VE KOPACAĞINA İNANMADIĞIM BİR MAÇTA 24-26CİVARI SAYI ATACAĞINA İNANIYORUM... TABİ BİRAZ ŞANS VE İSABETLE... SAKATLIK OLMAZ İSE (YAKLAŞIK 20 CİVARI TOP KULLANACAKTIR.. İSTEYEN OTURUP SAYSIN..
)
HERKESE BOL ÅžANS...
DİĞER TAHMİNLER..
YAO 29 SAYI + RİB ÜSTÜ...
UTAH-PHX: OVER 197
LAC-SAS. SAS..
K. DURANT SEZON AÇILIŞINDA HOUSTONDAKİ MAÇTA 26 SAYI İLE OYNAMIŞ... KENDİ EVİNDE LİGİN DİĞER SAVUNMA TAKIMLARI ATLANTA YA 20 SAYI.. BOSTONA 17 SAYI YAPMIŞ.. HOU. MAÇINDA SAYILARIN 16 SI İLK YARIDA GELMİŞ VE 3 ÇEYREKTE POTAYI ÖYLESİNE DÖVDÜKÜ EVLERE ŞENLİK.. BEN İSTATİSTİKLERE İNANIRIM.. KENDİ EVİNDE VE KOPACAĞINA İNANMADIĞIM BİR MAÇTA 24-26CİVARI SAYI ATACAĞINA İNANIYORUM... TABİ BİRAZ ŞANS VE İSABETLE... SAKATLIK OLMAZ İSE (YAKLAŞIK 20 CİVARI TOP KULLANACAKTIR.. İSTEYEN OTURUP SAYSIN..
) HERKESE BOL ÅžANS...
DİĞER TAHMİNLER..
YAO 29 SAYI + RİB ÜSTÜ...
UTAH-PHX: OVER 197
LAC-SAS. SAS..
ömer bey
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 21:06:17
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 21:06:17
barnes 2maç ceza almamışmıydı,yanılmıyorsam cezası detroit maçı ile bitti
memoda dün salt lake e uçmuş lakin oynarsa ne kadar verimli olur o da ayrı soru(babasının iyileşme dönemine girdiği doktorlar tarafından anlatılıp zorda olsa ikna olup döndü)
memoda dün salt lake e uçmuş lakin oynarsa ne kadar verimli olur o da ayrı soru(babasının iyileşme dönemine girdiği doktorlar tarafından anlatılıp zorda olsa ikna olup döndü)
San Antonio – LA Clippers
yazar sagnaks, 17 Kasım, 2008 21:08:26
yazar sagnaks, 17 Kasım, 2008 21:08:26
Spurs parkers'ız ve Ginobili'siz epey alişdi ama onların yoklugunu çok ama çok hissediyorlar.Bugun Clippers deplasmanında Kings maçini kazanmiş oldugu bir moralle geliyorlar.M.Finley ve Duncan takımı sürüklüyolar ama bu 2si nereye kadar:?Clippers sezona çok kötü bir giriş yapdı ard arda maglubıyetler aldı.Bir tek Dallası yendıler.Bu maçda yine tüm yük B.Davis'in üstünde olacak.onun gösterecegi performans bence maçi kazanıp kazanmayacaklarını gösterecek.
B.Davis....29sayi+asist Üstü
Clippers kazanir 1,65
Clippers 90 sayı Üstü
B.Davis....29sayi+asist Üstü
Clippers kazanir 1,65
Clippers 90 sayı Üstü
Şöyle kısaca bişiler yaziim dedim.
yazar leo, 17 Kasım, 2008 21:58:42
yazar leo, 17 Kasım, 2008 21:58:42
Matt Harpring, Deron Williams, Mehmet'in olmadıgı, Krilenko'nun da parmagındaki sakatlıgın cok yuksek ihtimalle etkileyek olması herhalde Suns için bulunmaz, bi daha ele gecmez bir fırsat.Barnes de cezasını tamamlayıp donuyo bu gece...
Dun Detroit'i yenip cogumuzu husrana ugratan Suns'ın, bu macı havada karada alması gerekir ama Nba işte...
Bunu yanında Amare için de acılan sınır enteresan.Ortalamasının bile altında...Pota altı savunması iyi olmayan bi takıma karsı, hızlı tempoda oynanacak bi macta Shaq'ten cok Amare sırtlayacaktır takımı.
Phoenix ml...
Amare over 31.5 (p+r)...
Bol sanslar...
Dun Detroit'i yenip cogumuzu husrana ugratan Suns'ın, bu macı havada karada alması gerekir ama Nba işte...
Bunu yanında Amare için de acılan sınır enteresan.Ortalamasının bile altında...Pota altı savunması iyi olmayan bi takıma karsı, hızlı tempoda oynanacak bi macta Shaq'ten cok Amare sırtlayacaktır takımı.
Phoenix ml...
Amare over 31.5 (p+r)...
Bol sanslar...
leo
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 22:16:16
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 22:16:16
ewet düşüncene tamamen katılıyorum yalnız rakipte 4we 5numara sıkıntısı olan maçlarda amare sadece sayı atma ile ilgileniyor reboundları shaq a bırakıyor,oyüzden bence bu baremin düşüklüğünün sebebi bu.ayrıca suns eski suns değil o kadarda hızlı tempoda oynamıyorlar,bunu son maçlardaki shaq ın istatiksel olarak iyi performansını gösteriyor,ama şunu da eklemek lazım dün her ne kadar suns ın maçı olsada shaq kasti faulle oyun dıı kalınca fazla oynamadı,dolayısı ile yorgun bir shaq izlemeyeceğiz.
ama yine de karar senin
ama yine de karar senin
under gecesi
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 22:22:39
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 22:22:39
Houston Rockets @ Oklahoma City Thunder
Toplam Sayı
Game Lines
-183.5 1.91 Az
Phoenix Suns @ Utah Jazz
Toplam Sayı
Game Lines
-196.0 1.91 Az
San Antonio Spurs @ L. A. Clippers (Live)
Toplam Sayı
Game Lines
-175.5 1.91
Toplam Sayı
Game Lines
-183.5 1.91 Az
Phoenix Suns @ Utah Jazz
Toplam Sayı
Game Lines
-196.0 1.91 Az
San Antonio Spurs @ L. A. Clippers (Live)
Toplam Sayı
Game Lines
-175.5 1.91
GENEL TERCİHLER
yazar dentesin, 17 Kasım, 2008 22:43:49
yazar dentesin, 17 Kasım, 2008 22:43:49
PHO-UTA:
UNDER 197 ***
İlk yarı +1 PHO ***
HOU-OKL:
UNDER 183.5 *** (OKL'nın kendi sahasında ortaya koyduğu 83-87 sayılık bir potansiyel var,skorsuz bir maç bekliyorum,fark çok olmayabilir)
+8.5 OKL ** (Maçın çok skorlu geçmesini beklemediğim için 83-89 gibi bir skorla bitebilir. -/+ 5 Handikap prensibim gereği almıyorum)
SAS-LAC:
UNDER 178 **
+2.5 SAS *** (LAC'da skor direncini Kaman,Davis ve 2 numara oynayanThornton sağlıyor, ancak SAS özellikle 2 numarada Thornton ve Kaman'ı durdurur)
PHO-UTA: UTA'da belirleyici unsur şu ki eksiklerden özellikle MEMO'nun olmayışı takımın dengesini bozmuş durumda. Takımın bol pasa dayalı sistemi ve her hücumda en az 1 kişiyi boşa çıkarma hesabı çöktü. Düşünün ki MEMO gibi sırtı dönük oynama potansiyeli nerdeyse sıfır olan bir pivotu 30 dakika ortalama ile kullanıyorsunuz. Bunun tek mantığı sistem ile açıklanır. Sırtı dönük ama her daim dış şut tehdidi olan biri ile oynadığınızda 4 numaranız için kulvar açılır,ayrıca içeriye penetre edebilen bir guardınız ve KORVER gibi dışarıda bekleyen bir şutörünüz varsa bu gibi bir pivotu oyunda uzun süre kullanabilirsiniz. Ama şimdi o sistemi bir kenara koyalım. BOOZER bu anlamda hücumda biraz devre dışı kalabilir. Ayrıca MEMO olsaydı bile onunla eşleşecek olan SHAQ savunmada hiç de dışarı çıkan bir oyuncu değil. Onun olması sadece dış şut olarak UTA'a katkı sağlardı ancak BOOZER bu anlamda da zorlanacak.Zaten topu çok fazla yere vurabilen bir oyuncu da değil,tek avantajı topu yukarıya çektiğinde şutu kafasının arkasından çıkarması. AMARE onun savunmasını da kolayca geçebilecek bir isim.
Maçın diğer önemli eksiği parmağından sakatlığı bulunan KIRILENKO'nun bu maçta çok az süre alması. Ağrılarının artması halinde devam etmeyecektir ki bu tip bir sakatlığı geçen sezon KOBE yaşamıştı.
WILLIAMS-NASH eşleşmesine değinmek isterdim ancak WILLIAMS'ın kendisini erken zorlaması nedeniyle bileğinde ödem oluştuğu ve bunun hareketlerini engellediği haberi geldi,bu oyuncu da muhtemelen parkede olmayacak.
Bu açılardan bakarsak özellikle 1 ve 4 numaralarda PHO üstünlüğü öne çıkacaktır. NASH eskisi kadar skora yüklenmediği için ve UTA'da en göze çarpan skor opsiyonu olarak BOOZER'ın bu pota altında rahat olmayacağını düşündüğüm için UNDER diyorum.
Bu maçla ilgili farklı platformlarda sorular aldığım için değinme gereği duydum.
Herkese şimdiden bol kazançlar dilerim...
UNDER 197 ***
İlk yarı +1 PHO ***
HOU-OKL:
UNDER 183.5 *** (OKL'nın kendi sahasında ortaya koyduğu 83-87 sayılık bir potansiyel var,skorsuz bir maç bekliyorum,fark çok olmayabilir)
+8.5 OKL ** (Maçın çok skorlu geçmesini beklemediğim için 83-89 gibi bir skorla bitebilir. -/+ 5 Handikap prensibim gereği almıyorum)
SAS-LAC:
UNDER 178 **
+2.5 SAS *** (LAC'da skor direncini Kaman,Davis ve 2 numara oynayanThornton sağlıyor, ancak SAS özellikle 2 numarada Thornton ve Kaman'ı durdurur)
PHO-UTA: UTA'da belirleyici unsur şu ki eksiklerden özellikle MEMO'nun olmayışı takımın dengesini bozmuş durumda. Takımın bol pasa dayalı sistemi ve her hücumda en az 1 kişiyi boşa çıkarma hesabı çöktü. Düşünün ki MEMO gibi sırtı dönük oynama potansiyeli nerdeyse sıfır olan bir pivotu 30 dakika ortalama ile kullanıyorsunuz. Bunun tek mantığı sistem ile açıklanır. Sırtı dönük ama her daim dış şut tehdidi olan biri ile oynadığınızda 4 numaranız için kulvar açılır,ayrıca içeriye penetre edebilen bir guardınız ve KORVER gibi dışarıda bekleyen bir şutörünüz varsa bu gibi bir pivotu oyunda uzun süre kullanabilirsiniz. Ama şimdi o sistemi bir kenara koyalım. BOOZER bu anlamda hücumda biraz devre dışı kalabilir. Ayrıca MEMO olsaydı bile onunla eşleşecek olan SHAQ savunmada hiç de dışarı çıkan bir oyuncu değil. Onun olması sadece dış şut olarak UTA'a katkı sağlardı ancak BOOZER bu anlamda da zorlanacak.Zaten topu çok fazla yere vurabilen bir oyuncu da değil,tek avantajı topu yukarıya çektiğinde şutu kafasının arkasından çıkarması. AMARE onun savunmasını da kolayca geçebilecek bir isim.
Maçın diğer önemli eksiği parmağından sakatlığı bulunan KIRILENKO'nun bu maçta çok az süre alması. Ağrılarının artması halinde devam etmeyecektir ki bu tip bir sakatlığı geçen sezon KOBE yaşamıştı.
WILLIAMS-NASH eşleşmesine değinmek isterdim ancak WILLIAMS'ın kendisini erken zorlaması nedeniyle bileğinde ödem oluştuğu ve bunun hareketlerini engellediği haberi geldi,bu oyuncu da muhtemelen parkede olmayacak.
Bu açılardan bakarsak özellikle 1 ve 4 numaralarda PHO üstünlüğü öne çıkacaktır. NASH eskisi kadar skora yüklenmediği için ve UTA'da en göze çarpan skor opsiyonu olarak BOOZER'ın bu pota altında rahat olmayacağını düşündüğüm için UNDER diyorum.
Bu maçla ilgili farklı platformlarda sorular aldığım için değinme gereği duydum.
Herkese şimdiden bol kazançlar dilerim...
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 23:13:42
yazar deepdark03, 17 Kasım, 2008 23:13:42
arkadaşlar dikkat ediyorumda geçen seneye nazaran paylaşım azaldı
bunu sezonun başı nedeniyle olmasını temenni ederek,doğru yanlış herkesin olaya katılmasını isterim.
burdaki arkadaşların çoğu bilir,bu site sayesinde çok arkadaşlarım oldu hala msn de konuşuyoruz,inanmazsınız normal arkadaşımdan çok bu forumdan arkadaşlar war listemde(her ne kadar sezon bitince elam sabahı kesip,sezon başlangıcı slm vermeyi hatırlayanlar olsa da) sıkı arkadaşlıklar kurdum bu sitede.
bence sizde bu sitenin kıymetini bilin
birlikten kuvvet doğar,tartışıp beyin fırtınası yaaratacağızki ortak bir konuda birleşeceğiz.
bunu sezonun başı nedeniyle olmasını temenni ederek,doğru yanlış herkesin olaya katılmasını isterim.
burdaki arkadaşların çoğu bilir,bu site sayesinde çok arkadaşlarım oldu hala msn de konuşuyoruz,inanmazsınız normal arkadaşımdan çok bu forumdan arkadaşlar war listemde(her ne kadar sezon bitince elam sabahı kesip,sezon başlangıcı slm vermeyi hatırlayanlar olsa da) sıkı arkadaşlıklar kurdum bu sitede.
bence sizde bu sitenin kıymetini bilin
birlikten kuvvet doğar,tartışıp beyin fırtınası yaaratacağızki ortak bir konuda birleşeceğiz.
Yorum yaz
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız, eğer kayıtlı değilseniz lütfen ilk önce kayıt olunuz.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|

bu aksamki maclarda deplasman takimlarinin daha ustun gozuktugunu dusunuyorum...
Houston – Oklahoma City
Sezon oncesi nba sampiyonluguna aday gosterilen houston, sezon oncesi lig sonunculuguna aday gosterilen oklahoma city deplasmanina new orleans galbiyetinin havasi ile gidiyor. Super kavgada ceza alan alston in da geri donmesiyle orjinal goruntusune tekrar burunen houston, fazla zorlanmayacagi bir deplasman olarak goruyor bu aksamki maci. Sorun cikartacak tek oyuncu olan kevin durant tek basina yetmiyor bir takima. Bu sezonu beklendigi gibi daha iyi yerde bitirme yolunda ilerleyen houston icin zaten oklahoma city bir rakip olmamali. Son 7 macini da kaybeden bu sezon sadece minnesota yi yendi ve ondan sonra yediledi. Bu aksam cok sayi atip yemeye aliskin olan oklahhoma city belki cok fark yemez ancak buyuk olcude arka arkaya sekizinci maglubiyetine ulasacaktir…
Phoenix – Utah
Houston macindaki kavgadan sonra nash olmadan sacramento yu yenmesini bilen phoenix dun aksam da detroit e gecit vermedi. Su anda formda olan phoenix te barbosa nin olmamasi hucumda eksiklik olarak gozunurken yine de dun aksam detroit e 106 sayi atmasini bildiler. Bu aksam phoenix in karsisinda tamamen yarali bir takim var. deron Williams in sakatligi baslarda bir sekilde sorun olmadi ancak sonrasinda Memo nu babasinin rahatsizligi yuzunden Turkiye ye donmesi, Kirilenko nun saktligi derken utah su anda bir cokus icinde. Son 3 macini da kaybeden utah, cavs karsisinda adeta oylesine sahada yer aliyordu. Ilk besinden 3 oyuncunun olmamasi utah i daha da zor hallere sokacaktir. Sadece boozer ve millsap takima yetmiyor. Bu aksam bu ikili karsilarinda amare ve shaq i gorunce cok daha fazla zorlanacaklardir. Bu aksam formda ekip phoenix, yarali, moralsiz utah karsisinda galibiyete kosacaktir...
San Antonio – LA Clippers
Tony Parker ve Ginobili olmadan da bir sekilde ayakta durmaya calisan san antonio son iki macindan galibiyetle ayrilmasini bildi. Kendi sahasinda houston i yendikten sonra da deplasmanda sacramento yu da yenen san antonio bu iki mactan da iki sayilik farkla ayrildi. Bir sekilde kazanmaya basladi spurs ama ne kadar zor oldugunu da goruyoruz. Duncan su anda cok iyi formda ve sezon basinda bu yana da yuksek formla oynuyor. Eger maclarda ona eslik edecek birileri cikarsa o zaman spurs kazaniyor yoksa sonunda maglbuiyet var. Houston macinda george hill ve matt boner surpriz bir sekilde patlamis ve cift haneli sayilara ulasmisti. Kazanilan sacramento macinda da finley eski gunlerine donmus ve roger mason da duncan in sayilarina yardim eden baska bir isim olmustu. Clippers, baron un varligina ragmen bu sene cok kotu bir grafik ciziyor. Sadece bir mac kazanan clippers bu aksam eksik gozuken san antonio karsisinda sezonn ikinci galibiyetini almak isteyecektir ancak spurs toparlanmakta. Ligin en cok sayi yiyen dorduncu takimi olan clippers ayni zamanda ligin en az sayi atan ikinci takimi. Zaten zor sayi atan clippers bu aksam da rakiplerini savunma ile durduran san antonio karsisinda zorlanacaktir. Spurs oyle bir durumdaki kaybederse surpriz olmayacak ama Clippers in galip gelecek gucu olduguna inanmiyorum…
HOU – OKC: okc +8.5, +183.5
PHO – UTA: pho +2.5, +197.5
SAS – LAC: sas +2.5, -176.5
Türkler öldürülebilir, fakat yenilgiye uğratılamazlar.
Napeleon
herkese bol sanslar